Fotbal Național

Ştefan Nanu vine să câştige în Treapt, pentru a prinde locul 2

1.27KVizualizari

• meciul dintre Flacăra Horezu şi CSM Deva va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 17.00

Week-end-ul trecut, Flacăra Horezu a pierdut şi partida de la Tg. Cărbuneşti, cu Gilortul (1-2), şi a ajuns la un bilanţ trist în 2021: cinci înfrângeri în tot atâtea etape! Antrenorul Gabriel Mangalagiu pune în continuare parcursul slab pe seama întineririi lotului şi spune că e nevoie ca suporterii din Treapt să mai aibă răbdare până ce echipa se va roda şi va începe să devină o forţă.
La finele acestei săptămâni, „olarii” vor avea parte de un nou examen dificil, în condiţiile în care la Horezu va veni CSM Deva, una dintre grupările incomode din Seria 7. Elevii lui Ştefan Nanu sunt singurii care au izbutit performanţa de a ieşi neînvinşi dintr-un meci cu Viitorul Şelimbăr, chiar în deplasare, încheiat cu scorul de 1-1, lidera incontestabilă a clasamentului având victorii pe linie în rest.
Culmea!, cu o victorie în Treapt, coroborată cu o alta a Viitorului Dăeşti în deplasare, în faţa Măgurii Cisnădie, hunedorenii pot aspira chiar la locul secund. Meciul dintre Flacăra Horezu şi CSM Deva va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 17.00.