miercuri, ianuarie 27, 2021
Fotbal Național

Ştefan Pănoiu (Rapid Bucureşti), depistat pozitiv cu Covid-19. Vâlceanul a ratat derbiul cu lidera Ligii a II-a

119Vizualizari
Ştefan Pănoiu (18 ani) a avut un start de sezon fantastic la Rapid Bucureşti, înscriind de două ori în cele şase meciuri în care a fost trimis pe teren de antrenorul Adrian Iencsi. La începutul săptămânii trecute, mai precis luni, 5 octombrie, tânărul fotbalist vâlcean s-a prezentat la naţionala Under 19 a României, pentru un stagiu centralizat de pregătire care s-a desfăşurat la Snagov. Din păcate, imediat după ce a ajuns în cantonamentul primei reprezentative, în speţă, marţi, 6 octombrie, Pănoiu a fost depistat pozitiv cu Covid-19, astfel că va sta izolat în următoarele două săptămâni, dar va face un nou test peste câteva zile.
Imediat după vestea infectării fotbalistului vâlcean, Rapid Bucureşti a dat publicităţii un comunicat de presă, în care a prezentat situaţia lui Ştefan Pănoiu. „Joi, 1 octombrie, mijlocașul nostru a făcut testul alături de ceilalți colegi ai săi, iar rezultatul primit a doua zi a fost negativ. Vineri, 2 octombrie, Ștefan a jucat în meciul cu Concordia Chiajna, în care a și marcat, la finalul căruia a mers acasă. Luni, 5 octombrie, Pănoiu s-a prezentat la Snagov, la lotul naționalei României U19, iar marți, 6 octombrie, a prezentat simptome, fiind izolat după ce i s-a făcut din nou testul, de această dată ieșind pozitiv cu Covid-19. Acesta va sta 14 zile în izolare, urmând ca după 8 zile să i se facă un nou test”, a precizat clubul din Giuleşti.
Ulterior, alţi cinci fotbalişti de bază de la Rapid Bucureşti au fost confirmaţi ca purtători ai virusului apărut în China, astfel că nu au mai evoluat în derbiul cu FC „U” Craiova, de la Drobeta Tr. Severin. Iar absenţa lor s-a simţit pe teren, giuleştenii fiind pur şi simplu umiliţi (0-5).
Sursă foto: fcrapid.ro