luni, iunie 24, 2024
Administrație

Ștefan Verdeș vrea să asfalteze drumul de legătură cu Zătreni. Primarul PSD din Livezi speră că, în primăvară, vor demara și lucrările la alimentarea cu apă

725Vizualizari
Primarul Ștefan Verdeș se interesează periodic de starea proiectului privind introducerea rețelei de alimentare cu apă în localitatea Livezi. ADI APA Vâlcea ar trebuie să demareze investiția în prima jumătate a anului viitor, aceasta fiind așteptată cu mare nerăbdare de comunitatea locală.
„Pe plan local, avem multe intenții. Printre acestea, se numără și asfaltarea drumului de legătură cu localitatea învecinată, Zătreni. În prima parte a anului viitor, vom face recepția la drumul de legătură cu județul Gorj. În plus, am în plan să finalizez şi locul de joacă de la Școala Pîrîieni. Eu sunt genul de primar căruia nu îi place să vorbească la viitor. Am reușit să finalizez investiții foarte importante pe PNDL II. Ne zbatem să facem ceva frumos atât prin Programul Național Anghel Saligny, cât și prin Compania Națională de Investiții”, a spus primarul PSD din Livezi, Ștefan Verdeș.