Fotbal Diverse

Ştefania Vătafu a mai înscris un gol pentru naţionala României. Fotbalista vâlceană a ajuns la 3 „boabe” în preliminariile Euro 2025

69Vizualizari
Săptămâna trecută, mai precis marţi, 4 iunie, naţionala de fotbal feminin a României a înfruntat Bulgaria, în etapa a patra din preliminariile Euro 2025. Tricolorele s-au impus din nou, de această dată cu 3-0 (după 1-0, la pauză), un scor mult mai clar decât în partida anterioară cu selecţionata din ţara vecină. Aşa cum am anunţat, pe 31 mai, reprezentativa pregătită de Massimo Pedrazzini a triumfat cu 1-0 în faţa Bulgariei, printr-un gol marcat chiar de Ştefania Vătafu. Vâlceanca a punctat în minutul 76, cu un şut splendid, de pe linia careului de 16 metri.
Jucătoarea iniţiată în tainele sportului-rege de antrenorul Viorel Ciofâcă şi şlefuită apoi de Iulică Dincă s-a numărat printre protagoniste şi în cel de-al doilea meci cu Bulgaria, în care a deschis scorul în minutul 39. Ea a ajuns astfel la trei „boabe” în campania actuală de calificare la Euro 2025, dacă ţinem cont de faptul că a reuşit să marcheze şi în victoria cu Kazakhstan, din deplasare (5-0).
Naţionala de fotbal feminin este lideră incontestabilă în Grupa 4, având maximum de puncte (12). Tricolorele vor disputa ultimele două meciuri din preliminarii luna viitoare, pe 12 iulie, cu Kazakhstan (în deplasare) şi pe 16 iulie – cu Armenia (pe teren propriu).
Sursă foto: FRF