miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Diverse

Ştefania Vătafu a marcat în victoria României cu Lituania (3-0), de la Mogoşoaia. Vâlceanca vrea să se transfere în SUA!

491Vizualizari

Prima reprezentativă de fotbal feminin a României a învins-o cu scorul de 3-0 pe Lituania, în partida disputată la Mogoşoaia, cu prilejul campaniei de calificare la Euro 2021. Primul gol al naţionalei noastre a fost marcat de vâlceanca Ştefania Vătafu, din penalti, în minutul 7. La meci, au asistat oameni cu greutate din fotbalul românesc, printre care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, selecţionerii Cosmin Contra (naţionala de seniori), Mirel Rădoi (naţionala de tineret) sau Lucian Sânmărtean. Printre invitaţi s-a numărat şi Iulică Dincă, primul antrenor al fotbalistei legitimate la campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles.
„Toţi au fost foarte încântaţi de jocul Ştefaniei, că a pasat bine şi şi-a condus echipa spre victorie. La ora actuală, ea se numără printre cele mai bune jucătoare tricolore. Din ceea ce am înţeles, o cam bate gândul să plece în campionatul din SUA. Ea ştie ce e mai bine pentru ea. Are 26 de ani şi mai poate juca destul de mult de-acum încolo la cel mai înalt nivel”, a precizat Iulică Dincă.