marți, aprilie 13, 2021
Administrație

Stema Grup a introdus 9 kilometri de apă în plus la Golești, față de proiectul inițial. Adrian Mitrache a mulțumit companiei pentru seriozitate…

454Vizualizari
Pe lista obiectivelor turistice care vor putea fi vizitate în viitor în comuna Golești se va regăsi și Mănăstirea „Sfânta Ana”. Lăcașul de cult se construiește într-o zonă retrasă, la marginea pădurii care străjuiește satul Giurgiuveni. Așezământul religios este ridicat de conducerea Mănăstirii Înălțarea Sfintei Cruci și Sfânta Maria Egipteanca, din Budești.

„Primăria a introdus conducta de apă până în centrul satului Giurgiuveni și vrem să o extindem până la mănăstire, adică, la ieșirea spre Piatra. Va fi și o stație de pompare. Am băgat apa chiar și în Opătești Deal, adică, într-o zonă foarte izolată, cu case pe vârful dealului. Am dus conducta până la ultima casă, pentru că nu vrem să facem diferențe. Vom continua, așa cum am mai spus, să băgăm apa curentă la toate gospodăriile. Noi, reprezentanţii primăriei, am colaborat foarte bine cu firma constructoare, Stema Grup, care ne-a ajutat să introducem de la 23 de kilometri de rețea – cât erau prevăzuti inițial în proiect – până la 32 de kilometri, ca urmare a economiilor făcute. Directorul firmei a fost mereu deschis solicitărilor noastre și îi mulțumim din suflet pentru asta, deoarece a ajutat comunitatea locală”, a precizat primarul Adrian Mitrache.