Fotbal Diverse

Ştiaţi că iSport a obţinut, pentru Vâlcea, cea mai mare performanţă la nivel de copii şi juniori din ultimii 30 de ani?!

2.71KVizualizari

Anul acesta, echipa Under 11 de la iSport Rm. Vâlcea, antrenată de Adrian Savu, a obţinut cea mai mare performanţă din Vâlcea, la nivel de copii şi juniori, din ultimii aproape 30 de ani. Este vorba de locul 3 la Campionatul Naţional organizat de FRF (adică, a urcat pe podium!), după o bătălie aprigă cu câteva cluburi de top din România, mult-mult mai titrate. Probabil că această performanţă va fi extrem, de greu de egalat, mai ales că, la nivel naţional, se investesc milioane de lei la nivel de copii şi juniori. Iar iSport este un club mic, mic, mic. Felicitări, Adrian Savu! Meriţi toată aprecierea noastră!
„Noi am reuşit, an de an, să fim acolo, sus, în top. În plus, am primit mereu invitaţii la cele mai mari şi puternice turnee amicale naţionale, pentru că am devenit un club de top. Rezultatele din ultimii ani spun asta, chiar dacă avem un buget infinit de mic, faţă de rezultatele noastre…. În 2020, vom face şi un parteneriat cu Academia Hagi, iar cei mai buni jucători ai noştri vor ajunge la această prestigioasă academie, recunoscută la nivel european… Ce poate fi mai frumos de atât?!”, a spus Bogdan Mihalache, reprezentantul clubului iSport Rm. Vâlcea.