Fotbal Județean

Ştiinţa Roşiile a rămas pe primul loc la „Onoare”, dar a tremurat serios cu Faurul Livezi. „Nu am primit două penaltiuri!”

623Vizualizari

Ştiinţa Roşiile a avut, week-end-ul trecut, pe teren propriu, cel mai disputat meci din actualul sezon, cu Faurul Livezi. Echipa reprezentată de Bogdan Ioana a fost condusă cu 1-0, încă din minutul 5, dar a reuşit să egalzeze după o jumătate de oră de joc, dintr-un penalti obţinut şi transformat de Răzvan Vârtosu. Pe fondul unui joc extrem de echilibrat, în minutul 60, oaspeţii au rămas în 10, după ce un jucător a încasat cartonaş roşu, pentru un atac violent asupra unui adversar.
„Din punctul nostru de vedere, faultul a fost clar de roşu, cu piciorul în faţa unui coleg al nostru. În minutul 75, am dat lovitura de graţie, prin Gheorghe Irimia, care a stabilit scorul final, 2-1. De departe, acesta a fost cel mai tensionat şi cel mai greu meci al nostru din sezonul actual. Din păcate, am avut şi două penaltiuri neacordate, iar în plus mai mulţi colegi de-ai mei au evoluat accidentaţi. Ne aşteaptă un nou joc foarte greu în următoarea rundă, în deplasare, la Viitorul Voiceşti. Suntem, în continuare, pe primul loc, dar, dacă vă uitaţi în clasament, situaţia e foarte echilibrată. Între noi şi locul 6 e o diferenţă de doar 4 puncte. Deci, bătălia este extrem de încinsă!!!”, a explicat Alex Mihai, jucător la Ştiinţa Roşiile.