joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Succesul cu Foresta Mălaia le-a adus fotbaliştilor de la Viitorul Mateeşti şi câte o primă. „Încet-încet, scăpăm de complexul Ligii a IV-a!”

756Vizualizari
Duminică, 27 noiembrie, Viitorul Mateeşti a obţinut cea mai frumoasă victorie de până acum din Liga a IV-a. Echipa din localitatea condusă de primarul Cosmin Anghelescu s-a impus categoric, pe teren propriu, în faţa Forestei Mălaia, cu scorul de 5-2 (după 1-0, la pauză). Golurile au fost marcate de Alex Cincă (2), Dumitru Ilie, Ionuţ Mutu şi Cosmin Anghelescu jr.

Cosmin Anghelescu: „Victoria e a întregii echipe, toţi jucătorii merită felicitări!”

„Într-adevăr, aceasta e cea mai frumoasă victorie din sezonul actual, mai ales că a fost şi una fără dubii. Scorul a fost strâns la pauză (1-0), după ce ambele echipe au ratat câteva ocazii. Adversarii au egalat în primele minute din repriza a doua, dar apoi ne-am desprins la 4-1. Foresta Mălaia a marcat dintr-un penalti pentru 4-2, iar noi am stabilit scorul final (5-2). Dacă ne-am fi desprins la 2-0 după prima repriză, ei nu ne-ar mai fi egalat şi jocul era şi mai simplu! Omul meciului poate fi declarat Alex Cincă, pentru că a marcat două goluri. Şi ce goluri! Un aport deosebit la acest nou succes l-a avut şi portarul Alex Păşoiu, prin intervenţiile sale sigure. Şi ceilalţi jucători care au intrat pe teren merită felicitări! De această dată, profitând şi de scor, am făcut toate schimbările posibile şi le-am oferit şansa să joace tuturor componenţilor lotului. E o victorie a tuturor, a întregii echipe! Am jucat bine, în pase, jucătorii noştri s-au găsit oriunde pe teren. Aşa cum am mai afirmat, până acum, nouă ne-au lipsit meciurile în picioare la acest nivel, pentru că, venind din Liga a V-a, aveam un mic complex de inferioritate, că suntem mai slabi decât celelalte echipe. Încet-încet, am scăpat însă de complexul Ligii a 4-a, băieţii au un psihic din ce în ce mai bun, au început să-şi dea drumul la joc şi bineînţeles că au apărut şi rezultatele pozitive”, a declarat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu (FOTO).

Cosmin Anghelescu: „Caut soluţii pentru ca prima să fie mai mare de 300 de lei”

În condiţiile în care victoria cu Foresta Mălaia este a treia victorie din sezonul actual al Ligii a IV-a, fotbaliştii de la Viitorul Mateeşti vor intra şi în posesia unei prime de joc, oferită de administraţia locală. „Aşa cum am mai declarat, la fiecare trei victorii adunate, le vom acorda jucătorilor câte o primă, care se ridică la 100 de lei pe meci. Asta înseamnă că, în mod normal, ei ar trebui să încaseze acum câte 300 de lei. Dar e posibil să le oferim chiar mai mulţi bani, în funcţie de cât vom putea să alocăm din bugetul local. Fotbaliştii îşi vor încasa primele de joc la meciul restanţă cu CS Mădulari, de miercurea aceasta”, a mai adăugat Cosmin Anghelescu.