Handbal

Suedeza Elin Hansson, pe picior de plecare de la Vâlcea, din cauza criteriilor Federaţiei?

395Vizualizari
Potrivit unor discuţii apărute în mediul online, şi sudeza Elin Hansson (extremă stânga, 26 de ani) – FOTO, cu nr. 3 – s-ar afla pe picior de plecare de la SCM Rm. Vâlcea, chiar dacă mai are încă un an de contract. Din câte se pare, de vină ar fi criteriile impuse de Federaţie pentru handbalistele străine. Săptămâna trecută, după ce conducătorii din Sala Traian au anunţat că patru jucătoare şi-au prelungit contractele (Asma Elghaoui, Iryna Glibko, Daciana Hosu şi căpitanul echipei, Cristina Florică), fostul lider al galeriei vâlcene, Robert Vlădăşel, a expus problema handbalistei scandinave, pe pagina de Facebook a clubului.
„Felicitări pentru aceste prelungiri, sunt jucătoare importante, dar vă spun clar o jucătoare ce trebuie păstrată neaparat, indiferent de consecinţe: Elin Hansson! Fata asta este extrem de serioasă, muncitoare și nu trebuie pierdută, chiar și cu acele tâmpenii de criterii! Îmi asum ce spun, nu ne băgăm la jucătoare sau antrenori, doar ne interesăm cine pleacă și cine vine! Iar dacă ni se cere părerea, o spunem fără a impune lucruri! În cazul acesta, însă, Elin Hansson nu trebuie să plece, așa cum înțelegem că se va întâmpla!”, a scris Robert Vlădăşel pe reţeaua de socializare, fostul lider al galeriei vâlcene fiind nelipsit de la meciurile echipei din Sala Traian.
Altfel, şi situaţia Corinei Lupei (20 de ani), cealaltă extremă dreapta din lot, este neclară, mai ales pentru că la Vâlcea va veni Nathalie Hagman, iar SCM o mai are la dispoziţie şi pe Cristina Florică. Toate necunoscutele legate de componenţa echipei se vor elucida în perioada următoare, când iubitorii handbalului din oraşul de la poalele Capelei aşteaptă şi anunţul că antrenorul Bent Dahl şi-a prelungit contractul cu formaţia din Sala Traian.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea