sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Județean

Super-decizie luată de AJF Bihor: baremurile s-au redus cu 65 %! Vâlcea poate urma exemplul!

1.41KVizualizari
În contextul pandemiei cu virusul COVID-19, AJF Bihor a luat decizia de a diminua baremurile de arbitraj, în competiţiile de seniori pe care le organizează, până la finele sezonului actual. Astfel, la Liga a IV-a, reducerea va fi de 65 la sută, iar la Liga a V-a – de 60 la sută. În plus, la meciurile de juniori, dacă acestea vor mai avea loc, nu se va mai plăti nimic!
Propunerea de reducere a baremurilor a aparţinut chiar Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Bihor şi vine ca o măsură de sprijinire a cluburilor, mai ales că majoritatea sunt finanțate din bugetele primăriilor, foarte afectate de cheltuielile privind prevenirea și combatarea virusului. De altfel, acţiunea a fost denumită – oare cum se putea mai bine? – „Solidaritate pe vreme de pandemie”!
Și AJF Vâlcea, instituţie condusă de Adrian Comănescu, ar putea lua exemplul acesta, în condițiile în care, vorba aceea, foamea bate la ușă și ar fi păcat să dispară multe dintre echipele cu tradiție din județ. În fond, ar fi vorba de solidaritate faţă de cluburi, care, cu siguranță, trec prin cea mai grea perioadă din toate timpurile…