duminică, aprilie 5, 2020
Monden

Super-promoţii la Brother’s Pub, în următoarea perioadă! „STAI ACASĂ! VENIM NOI LA TINE!”

297Vizualizari
La începutul săptămânii, Brother’s Pub a demarat o acţiune umanitară inedită, prin care oferă câte 10 pizze pe zi bătrânilor din Vâlcea, toţi cei care cunosc vârstnici nevoiaşi fiind invitaţi să sune la numărul de telefon 0721-920.597. Mai multe amănunte în privinţa promoţiei pot fi obţinute în articolul https://www.tribunavalceana.ro/brothers-pub-ofera-hrana-batranilor-nevoiasi-tot-ce-trebuie-sa-faceti-este-sa-sunati-la-numarul-acesta/.
După ce Guvernul a luat însă decizia decizia de a închide, timp de 30 de zile, toate barurile şi restaurantele din România, pentru a împiedica răspândirea coronavirusului în ţară, conducerea pub-ului a anunţat că îşi va continua temporar activitatea doar prin serviciul de livrare directă la domiciliul clienţilor. Cu acest prilej, a fost iniţiată şi o campanie promoţională, „STAI ACASĂ! VENIM NOI LA TINE!”, care a fost prezentată în detaliu de conducerea restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu. Cel mai important lucru e acela că, în perioada următoare, toţi cei ce vor comanda de la Brother’s Pub vor beneficia de super-oferte la alegere.

„La o comandă minimă de 100 de lei, primeşti cadou un talon de 15 lei, utilizabil la următoarea comandă. La o comandă minimă de 250 de lei, pe lângă talonul cadou de 15 lei, utilizabil la următoarea comandă, mai primeşti şi o sticlă de vin de 750 ml. Taloanele şi sticlele de vin se acordă în limita stocului disponibil! Pe de altă parte, la 3 pizze comandate, ai 1 pizza gratis, fără altă promoţie. La 1 pizza comandată, primeşti gratis o sticlă de Pepsi de 1,25 litri, fără altă promoţie”, au transmis reprezentanţii Brother’s Pub.
„Se oferă transport gratuit în oraş şi la 10 km de la centru! Toate ofertele sunt valabile pentru comenzile telefonice care se fac la numărul de telefon 0721-920.597 sau pe Foodify, Foodpanda, Papa Dream şi TakeAway”, a mai menţionat conducerea restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu.