miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Diverse

Super-rezultate pentru iSport, în meciurile cu FCSB!!!

1.61KVizualizari

iSport Rm. Vâlcea continuă să obţină super-rezultate la mai toate turneele la care participă şi, totodată, să se regăsească pe lista cluburilor cu „pedrigree” din România, mai ales că, în curând, va încheia un parteneriat fructuos cu Academia Hagi. Week-end-ul acesta, trei grupe de copii (2006 – antrenată de Bogdan Mihalache, 2008 – Adrian Savu şi 2009 – Alin Savu) au jucat contra reprezentativelor similare de la prestigioasa Academie FCSB.
Astfel, puştii lui Bogdan Mihalache, de 2006, au condus cu 1-0, la un moment dat scorul fiind şi 3-3, dar, în cele din urmă, au pierdut cu 6-4, marcatori fiind Luca Ilie (3 goluri) şi Luca Ene. La echipa de 2008, pregătită de Adrian Savu, meciul a fost cu totul special: s-au întâlnit campioana naţională en titre a României (FCSB) şi locul 3 – deţinut de iSport. La final, rezultatul a fost 3-3, vâlcenii marcând prin Dan Butişteanu (euro-gol, la vinclu, de la 25 de metri), Adi Stoenete şi Alex Piloiu. Micuţii fotbalişti născuţi în anul 2009, care sunt pregătiţi de Alin Savu, au reuşit chiar s-o învingă pe FCSB, cu scorul de 6-4, prin golurile marcate de Eduard Bodescu, Vlad Mihăescu, David Popovici şi Ianis Popescu, fiind surpriza deosebită a turneului.
„Au fost meciuri foarte bune făcute de toate cele trei grupe ale noastre, mai ales că am întâlnit o academie foarte puternică, unde se investeşte masiv de câţiva ani. În plus, copiii noştri au avut şansa de a experimenta jocuri interesante, contra unui club foarte iubit şi, totodată, de a vedea cum e fotbalul la cel mai înalt nivel”, a precizat Bogdan Mihalache.