luni, iunie 24, 2024
Fotbal Diverse

Superliga şi Liga a II-a s-au întrerupt pentru două săptămâni din cauza acţiunilor echipelor naţionale

268Vizualizari
După etapele care au avut loc week-end-ul trecut în Superligă şi Liga a II-a, va urma o pauză de două săptămâni în ambele eşaloane. Cele două competiţii de elită ale fotbalului românesc se vor întrerupe din cauza acţiunilor echipelor naţionale ale ţării noastre.
Astfel, reprezentativa de seniori va susţine două noi partide în preliminariile Euro 2024. Este vorba de meciurile decisive cu Israel (programat sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.45) şi Kosovo (marţi, 12 septembrie, ora 21.45), care se vor disputa la Bucureşti, pe Arena Naţională. Altfel, naţionala de tineret va debuta în preliminariile Euro 2025, cu o partidă împotriva Albaniei (pe 12 septembrie, de la 19.30, la Elbasan). În plus, tot în următoarea perioadă e programată şi o acţiune a reprezentativei Under 20, din care fac parte şi mulţi jucători din Liga a II-a, aşa că Federaţia a considerat că e nevoie de o pauză în ambele eşaloane de frunte ale fotbalului românesc.
Următoarele etape din Superligă şi Liga a II-a vor avea loc în perioada 15-19 septembrie. În schimb, în Liga a III-a se va juca normal, la finele acestei săptămâni (pe 9-10 septembrie) fiind programată etapa a treia.