Fotbal Diverse

Supermeciul România – Belgia se vede LIVE pe stadionul din Galicea! Partida tricolorilor va fi redată pe un ecran de mari dimensiuni

447Vizualizari
România a început perfect turneul final al Campionatului European din Germania, printr-o victorie de senzaţie în faţa Ucrainei, cu scorul de 3-0. În următoarea etapă, tricolorii vor înfrunta puternica reprezentativă a Belgiei, iar dacă vor obţine şi acum un rezultat pozitiv (chiar şi o remiză!) îşi vor aconta deja biletele pentru optimi. Supermeciul cu selecţionata pentru care evoluează Kevin de Bruyne, Jeremy Doku, Romelu Lukaku şi alte vedete ale fotbalului internaţional este programat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22.00, la Koln, şi va fi transmis în direct de PRO TV.
Evoluţia fantastică a naţionalei a stârnit din nou un interes URIAŞ în rândul microbiştilor din România, asemănător cu cel pentru Generaţia de Aur. Şi la Galicea, oamenii au trăit la maximum meciul cu Ucraina, iar partida dificilă cu Belgia va fi urmărită cu sufletul la gură. Tocmai de aceea, autorităţile locale au anunţat că supermeciul de sâmbăta aceasta va fi transmis LIVE în incinta bazei sportive din comună, pe un ecran de peste 8 metri pătraţi. Ideea a aparţinut chiar reprezentanţilor echipei Topologul Galicea (Adrian Şiţoiu, Florin Vlăsceanu şi Marian Pârvulescu) şi a fost îmbrăţişată imediat de primarul Florin Mărăcine, care şi-a dat acordul ca duelul să fie vizionat pe stadion.

„Având în vedere că duelul cu Belgia se va juca seara, de la ora 22.00, când nu va mai fi atât de cald, ne-am gândit că putem să-l vedem, alături de toţi microbiştii din Galicea, în incinta stadionului din localitate, într-o atmosferă de Euro. Avem un videoproiector, iar meciul va fi vizionat pe un ecran pe care îl vom posta în faţa tribunei, astfel încât toţi cei ce vor veni la meci să aibă o vizibilitate cât mai mare. Transmisiunea va debuta în jurul orei 21.00, când vom reda comentariile specialiştilor de pe canalele TV. Aceea e ora când începe să se facă noapte, iar oamenii vor vedea imaginile fără probleme. Am făcut probă încă de vineri seara cum vor decurge lucrurile (la confruntarea Franţa – Ţările de Jos) şi totul a fost ok! Sunt sigur că atmosfera va fi extraordinară, iar meciul va fi trăit la maximum! Îi invităm aşadar la stadionul din Galicea pe toţi fanii tricolorilor. Hai, România!”, a spus Marian Pârvulescu, preşedinte la Topologul Galicea, campioana Ligii a VI-a – Seria Sud.
FOTO România: www.prosport.ro / Mihai Pop