Fotbal Național

Suporter înfocat al Craiovei, Gheorghe Dumbravă nu concepe ca echipa lui Bergodi să rateze titlul! Primarul din Stoeneşti merge în Bănie la meciul decisiv cu CFR Cluj

143Vizualizari
Suporter înfocat al echipei din Bănie, primarul Gheorghe Dumbravă, din Stoeneşti, este foarte încântat de faptul că CS „U” Craiova se află extrem de aproape de cucerirea unui nou trofeu de campioană, după 29 de ani. Meciul decisiv, cu marea rivală CFR Cluj, va avea loc în această seară, de la ora 20.30, pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Cum în incinta bazei sportive nu poate intra niciun spectator, Gheorghe Dumbravă va rata şansa de a-i urmări LIVE pe fotbaliştii lui Cristiano Bergodi. Cu toate acestea, primarul din Stoeneşti ia totuşi în calcul varianta de a face deplasarea în Bănie, pentru a se bucura, după meci, alături de toată suflarea fotbalistică craioveană şi nu numai.
„Nici nu concep ca „U” Craiova să nu ia titlul! Voi fi în Bănie în ziua meciului cu CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului, pentru a vedea partida decisivă alături de ceilalţi suporteri ai echipei. Sper ca la final să ne bucurăm cu toţii pentru primul titlu după 29 de ani. Încă de când eram copil, sunt un fan al Craiovei, iar un asemenea moment unic nu se ratează, mai ales că sunt şi atât de rare!”, a subliniat Gheorghe Dumbravă.

„Pandemia de Covid-19 m-a făcut să pierd cele mai frumoase momente din sezonul actual! A fost crunt!”

Alesul PNL şi-a cumpărat an de an abonamentul necesar pentru a intra pe Stadionul „Ion Oblemenco”, dar a suferit enorm din luna martie, când nu a mai putut fi prezent la niciun meci, din cauza pandemiei de Covid-19. „Am patru abonamente ale Craiovei, al meu şi al altor trei persoane. Iar asta deoarece, atunci când mergeam în Bănie, mi-am dorit mereu să am cu cine să socializez şi să mă bucur. Până la izbucnirea pandemiei, nu am lipsit de la niciun meci din Bănie. Covid-19 m-a făcut, însă, să pierd cele mai frumoase momente din sezonul actual! Şi nu doar pe mine, ci şi pe toţi suporteri fideli ai echipei. A fost crunt ca noi, fanii înfocaţi, să nu putem fi prezenţi deloc la partidele din Bănie sau din ţară”, a adăugat Gheorghe Dumbravă.

Primarul din Stoeneşti a povestit o întâmplare de la un meci disputat, în Bănie, cu echipa lui Tata Jean

În încheiere, primarul din Stoeneşti şi-a adus aminte şi de câteva momente frumoase din trecut, de la meciurile la care a fost prezent în Bănie. „Am trăit multe momente frumoase, victorii importante. Dar au fost şi întâmplări mai năstruşnice. Astfel, îmi aduc aminte de un meci cu Gloria Bistriţa, care s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa adversă, care îl avea la conducere pe Tata Jean (Pădureanu). Deşi am fost pe stadion, am ratat toate cele trei golurile înscrise. Era foarte frig, iar de trei ori în timpul jocului am mers să luăm câte o cană de vin fiert, ca să ne mai încălzim. Ca un făcut, de fiecare dată, s-a marcat câte un gol, iar noi auzeam de afară doar murmurul tribunelor! Meciul s-a jucat pe fostul stadion «Ion Oblemenco», cu mult timp în urmă. Nu m-am supărat la nicio înfrângere, aşa e fotbalul!”, a conchis Gheorghe Dumbravă.