vineri, aprilie 16, 2021
Handbal

Suporterii din „Brigada Noastră” le-au surprins plăcut pe handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea! Vizită în cantonamentul de la Cheile Grădiştei!

608Vizualizari
În această perioadă, lotul echipei SCM Rm. Vâlcea se află într-un stagiu centralizat de pregătire la Cheile Grădiştei – Fundata. Cantonamentul din frumoasa staţiune montană din judeţul Braşov are loc între 8 şi 18 iulie, interval în care handbalistele antrenate de Florentin Pera şi Goran Kurtes sunt obligate să-şi încarce la maximum bateriile pentru un sezon care se anunţă infernal.
Aşa cum se cunoaşte, din toamnă, „municipalele” vor avea de disputat mai multe meciuri în întrecerea internă, faţă de campionatul precedent (30, în loc de 26), prin mărirea numărului de participante din Liga Florilor (de la 14, la 16). De asemenea, SCM Rm. Vâlcea va juca mai des şi în Liga Campionilor (unde va avea programate 14, 16, 18 sau chiar mai multe partide), prin schimbarea formulei de desfăşurare a competiţiei. Până la începerea meciurilor oficiale mai e însă mult timp, echipa vâlceană aflându-se, deocamdată, în perioada de pregătire.

Prima revedere a fanilor cu jucătoarele, după mai mult de patru luni

Sâmbătă, 11 iulie, jucătoarele de la SCM au avut parte de o surpriză plăcută în cantonamentul de la Moieciu de Sus. Astfel, „municipalele” au fost vizitate de un grup alcătuit din peste 20 de suporteri din „Brigada Noastră”, în frunte cu liderul galeriei, Robert Vlădăşel, cu care s-au întâlnit chiar în faţa hotelului unde sunt cazate la Cheile Grădiştei. În ropote de aplauze, handbalistele au „interpretat”, din nou, alături de fani, binecunoscutul „imn al bucuriei”, care a devenit deja o tradiţie la meciurile disputate în Sala Traian.
Pentru suporteri, aceasta a fost practic prima revedere cu jucătoarele, după mai mult de patru luni, câte au trecut de la ultimul joc oficial disputat de SCM, la Rm. Vâlcea. Este vorba de partida din 4 martie, cu SCM Craiova (câştigată cu 27-22). Ulterior, echipa antrenată de Florentin Pera a mai jucat doar derbiul cu CSM Bucureşti, din Capitală, din 11 martie (pe care l-a pierdut cu 23-22), după care toate competiţiile s-au întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiţii, pentru ambele tabere (handbaliste şi fani), întâlnirea de la Moieciu de Sus a fost una plină de emoţii.