Handbal

Suporterii revin în Sala Traian, cu ocazia turneului amical de joi şi vineri! „Handbal în formulă completă! Vă aşteptăm alături de noi!” Vezi aici cum poţi intra la meciuri!

790Vizualizari
Din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19, spectatorii nu au mai putut fi prezenţi mai mult de un an pe stadioane şi în sălile de sport, la meciurile echipelor favorite. În condiţiile în care situaţia s-a relaxat în ultima perioadă, după ce numărul infectărilor a scăzut considerabil, lucrurile încep să revină, încet-încet, la normal.
La începutul acestei săptămâni, SCM Rm. Vâlcea a anunţat pe pagina oficială de Facebook că va permite accesul spectatorilor în Sala Traian, la meciurile din cadrul turneului pe care îl va organiza pe 19 şi 20 august. Intrarea va fi gratuită, dar e supusă unor anumite condiţii de vaccinare sau de testare, în conformitate cu ultima hotărâre a Guvernului. Acestea au fost prezente detaliat de reprezentanţii clubului vâlcean, pe reţeaua de socializare.

La meciuri, vor intra DOAR persoanele vaccinate, testate RT-PCR sau ANTIGEN, ori care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile

„Handbal în formulă completă! Vă aşteptăm alături de noi!
Ne bucurăm să vă anunțăm că acest turneu se va desfășura în prezenţa voastră, prin urmare, accesul suporterilor la aceste jocuri este PERMIS în proporție de 75 % din capacitatea sălii (1620 locuri), conform HG Nr. 795/2021, intrată în vigoare la data de 1 august 2021.
Intrarea spectatorilor la meciurile din cadrul turneului va fi gratuită, iar accesul în Sala Traian se va face doar prezentând la intrare următoarele :
• Carte de identitate;
• Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete; SAU
• Rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore; SAU
• Rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 24 ore; SAU
• Dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării.
Accesul in incinta salii se va face DOAR pe la poarta 5”, se spune în comunicatul de presă dat publicităţii de SCM Rm. Vâlcea, pe pagina oficială de Facebook.