marți, aprilie 13, 2021
Handbal

Suporterii vâlceni au fost prezenţi în Capitală şi le-au „dat aripi” handbalistelor de la SCM, pentru derbiul cu Bucureşti

254Vizualizari
Chiar dacă n-au putut asista la finala Cupei României, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, în contextul pandemiei de Covid-19, suporterii echipei SCM Rm. Vâlcea au ţinut totuşi să fie prezenţi în Capitală, în ziua super-meciului cu CSM Bucureşti. Membrii galeriei „Brigada Noastră” le-au aşteptat pe favorite chiar în faţa Sălii Polivalente din Capitală şi le-au încurajat pe elevele lui Florentin Pera înainte ca acestea să pătrundă în incinta clădirii unde a avut loc partida. Gestul „le-a dat aripi” vâlcencelor, care au cucerit într-o manieră de super-campioane cele două trofee puse în joc de FRH. Și după meci, fanii le-au aplaudat, din nou, la scenă deschisă, pe favorite! Mai mult decât atât, când echipa a ajuns în Râmnic, la miezul nopţii, „Brigada Noastră” a organizat un spectacol pirotehnic de senzaţie, chiar în centrul oraşului, în faţa a peste 100 de vâlceni.
Aşa cum se cunoaşte, în timpul stagiului centralizat de pregătire din vară, suporterii din „Brigada Noastră” le-au surprins pe jucătoarele de la SCM, prin vizita în cantonamentul de la Fundata – Cheile Grădiştei.