vineri, iulie 30, 2021
Handbal

Suprafaţa specială de joc pentru meciurile din Liga Campionilor va fi montată, din nou, în Sala Traian

570Vizualizari

Peste doar două săptămâni, SCM Rm. Vâlcea va disputa primul meci din Main Round-ul Ligii Campionilor. Şi în cea de-a doua fază a competiţiei, echipa antrenată de Florentin Pera va debuta tot pe teren propriu, în Sala Traian. Astfel, sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 15.00, campioanele en-titre ale ţării vor primi vizita formaţiei slovene Krim Ljubljana. În aceste condiţii, în următoarea perioadă, în Polivalenta din Râmnic va fi montată, din nou, suprafaţa specială de joc pentru partidele din cea mai puternică întrecere inter-cluburi din Europa. Mocheta vine sub formă de suluri şi se montează cu dublu adeziv. Aceasta a fost închiriată de SCM pe durata participării în Liga Campionilor.
Covorul sintetic de culoare albastră a fost desprins de parchetul normal din Sala Traian după ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, astfel că, de atunci şi până în prezent, handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea s-au antrenat şi au evoluat, inclusiv la Memorialul „Constantin Tită” (din 28-29 decembrie), pe suprafaţa normală de joc. Conform EHF, mocheta din PVC Taraflex are rolul principal de a proteja articulaţiile sportivilor, prin absorbirea şocului căderii.
Altfel, de precizat mai este faptul că, şi în Main Round, oficialii de la SCM Rm. Vâlcea au ales, din nou, ca alternativă, Sala Polivalentă din Craiova, în cazul în care campioana României nu va putea asigura – din diferite motive! – organizarea vreunui meci în Sala Traian.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea