Fotbal Național

Surpriză mare la Drobeta Tr. Severin! FC „U” Craiova s-a împiedicat pentru prima oară, iar campionatul s-a relansat

259Vizualizari

Ce n-a reuşit Flacăra Horezu în urmă cu două etape, a reuşit Gloria Lunca-Teuz Cermei, o echipă din partea inferioară a clasamentului Seriei a IV-a! Arădenii au plecat neînvinşi de la Drobeta Tr. Severin, din fieful liderei ierarhiei, FC „U” Craiova (1-1). A fost prima sincopă a formaţiei pregătite de Eugen Trică (FOTO) din acest sezon, un rezultat care are şi rolul de a relansa lupta pentru locul 1 în această serie, la care aspiră şi Flacăra Horezu, potrivit declaraţiilor primarului Nicolae Sărdărescu. Echipa din Treapt se află acum la 6 puncte în spatele grupării finanţate de Adrian Mititelu.
Remiza nescontată de la Drobeta Tr. Severin a reliefat, dacă mai era nevoie, că, în Seria a IV-a, nu poţi să spui exact care echipe sunt mai slabe sau mai bune. E o grupă extrem de complicată, cu multe rezultate imprevizibile. Cam toate sunt de aceeaşi valoare, aşa că, adesea, contează doar forma şi inspiraţia de moment, lipsa unor jucători etc, toate acestea fiind plusuri şi minusuri care pot să te tragă în jos sau să te ridice.
De aceeaşi părere este şi Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt, care a evitat însă să ofere un răspuns ferm în ceea ce priveşte posibilitatea ca Flacăra Horezu să reintre în lupta pentru locul 1. „Nu vreau să vorbesc despre Craiova şi celelalte echipe, deoarece ne gândim doar la noi. Aşa cum am declarat de fiecare dată, luăm fiecare meci în parte şi sperăm ca lucrurile să decurgă bine în continuare în ceea ce ne priveşte”, a spus oficialul de la Flacăra Horezu.