luni, ianuarie 18, 2021
Fotbal Național

Surpriză pe Bega! Flacăra Horezu, învinsă de ACS Poli Timişoara

528Vizualizari

La finele săptămânii trecute, Flacăra Horezu a evoluat, în deplasare, în fieful echipei ACS Poli Timişoara, în etapa a 6-a a Ligii a III-a. Înaintea rundei, formaţia din Treapt avea 10 puncte în cont şi ocupa locul 2 în ierarhia Seriei a IV-a, în timp ce gruparea de pe Bega împărțea ultimele două poziţii ale clasamentului, cu Gilortul Tg. Cărbuneşti, ambele doar cu câte un singur punct în cont.
Oarecum surprinzător, însă, având în vedere diferenţa dintre cele două adversare din etapele scurse până în prezent din acest sezon, timişorenii au reușit să câștige duelul cu Flacăra Horezu cu scorul de 2-0 (după 1-0, la pauză). Cele două goluri au fost marcate de Nafi Iseini (în minutul 35) și Remi Ochea (în minutul 67). Numit la timona echipei de pe Bega la începutul sezonului, fostul fotbalist de legendă din vestul ţării, Silviu Bălace (supranumit „Nedved din Banat”), a bifat astfel prima victorie a sa, care e şi prima pentru ACS Poli în Liga a III-a.

Mansour Gueye şi Raul Nistor au trimis mingea în bară

Pe undeva, eşecul „olarilor” de pe Bega este nemeritat, având în vedere că Flacăra şi-a creat mai multe ocazii de a înscrie decât adversarii. Din păcate, niciuna dintre acestea nu a fost transformată însă în gol. La 0-0, senegalezul Mansour Gueye a trimis mingea în bară, la fel ca şi Raul Nistor, după pauză, când scorul era deja 2-0 pentru timişoreni. De partea cealaltă, ACS Poli a înscris cu mult noroc primul gol (la o degajare a unui jucător horezean, mingea l-a lovit pe Nafi Iseini, a luat o traiectorie ciudată şi a sărit în plasă, fără ca portarul Robert Popa să aibă timp de vreo reacţie!), iar în repriza secundă s-a desprins pe contraatac, când elevii lui Silviu Bălace i-au prins descoperiţi în defensivă pe „olari”, care au riscat totul în căutarea egalării. În rest, adversarii n-au mai avut decât o singură oportunitate mai periculoasă.
La Timişoara, Flacăra Horezu a evoluat cu următorii jucători: Robert Popa – Ionuţ Niţu (Vlăduţ Bălan ’70), Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Emilian Bârziche, Răzvan Olteanu, Raul Nistor, Adrian Popa, Sebastian Preda (Ionuţ Simeanu ’30), Adrian Stănică, Mansour Gueye.