Politică

Susținere uriașă pentru USR PLUS la Mihăești. Cătălin Stănică, aproape de un record în Vâlcea!

1.11KVizualizari
Week-end-ul trecut, aproximativ 100 de membri USR PLUS l-au însoțit pe Cătălin Stănică într-o nouă acțiune de amploare pe care candidatul pentru funcția de primar a localității Mihăești a organizat-o. În această campanie, au fost prezenți liderul partidului, Andrei Gheorghiu (candidat pentru funcția de primar al Râmnicului), Eduard Rădulescu (candidat la președinția Consiliului Județean Vâlcea), Romeo Odochian și alții.
Impresiile au fost extraordinare, iar comunitatea din Mihăeşti vede în reprezentantul Alianței USR PLUS un tânăr puternic, capabil să rezolve problemele actuale. Potrivit ultimului sondaj făcut în localitate, Cătălin Stănică ar avea între 30 și 35 la sută dintre voturile ce vor fi exprimate pe 27 septembrie. Asta înseamnă aproape dublul mediei naționale a partidului și, posibil, un record județean.

„Nu mă iau după sondaje. Pe mine mă interesează doar să fiu mereu în mijlocul cetățenilor, să aud cum lumea mă susține, că are încredere în mine. Asta contează cel mai mult! Să știu că sunt apreciat, pentru că nu candidez pentru mine, ci pentru toată comunitatea mea. Ţin să le spun, din nou, tuturor, să aibă încredere în mine, pentru că le promit că nu îi voi dezamăgi niciodată. Voi da totul pentru ca Mihăești să ajungă localitatea pe care ne-o dorim cu toții”, a mărturisit Cătălin Stănică.