Administrație

Susținut de populația din Horezu, Sărdărescu a somat APAVIL: dacă nu modernizați rețelele de apă și canalizare, vom rezilia contractul!

3.42KVizualizari
Toți locuitorii din Horezu (și nu numai!) sunt extrem de nemulțumiți de calitatea apei furnizate prin rețeaua de distribuție de societatea APAVIL. Pe site-urile de socializare, sute de oameni s-au plâns primarului Nicolae Sărdărescu că au apă murdară la robinet. „E apă potabilă care nu se poate bea!”, „E scumpă și cu rugină”, „Preferăm să bem de la cișmele”, „Să nu vă mirați de ce românul bea bere, țuică, vin – păi, dacă apa nu se poate bea?”, „Apavil doar ia bani, în rest, nimic!”, sunt doar câteva dintre mesajele de revoltă ale locuitorilor din Horezu.
În semn de susținere, primarul PSD, Nicolae Sărdărescu, a anunțat public că, dacă până la sfârșitul anului APAVIL nu va începe lucrările de modernizare a rețelelor, va propune în Consiliul Local rezilierea contractului – așa cum este și normal. Locuitorii l-au felicitat deja pentru decizie, mai ales că sunt scârbiți ca, de atâția ani, să plătească sume colosale pentru o apă mizerabilă.