vineri, aprilie 16, 2021
Monden

Sute de persoane l-au felicitat pe primarul Lucian Antonie pentru excelenta organizare a „Întâlnirii Fiii Satului”. Toţi copiii au fost premiaţi cu ciocolate şi sucuri!

193Vizualizari

După ce a premiat tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani în 2019, primarul Lucian Antonie a organizat un alt eveniment deosebit, primit cu mare entuziasm de comunitatea din Tetoiu. Este vorba de prima ediţie a sărbătorii „Întâlnirea cu fiii satului”, care a avut loc în parcarea de lângă sediul administraţiei publice locale. Cu acest prilej, au concertat nume cunoscute din folclorul popular, precum Nicolae Datcu, Cristina Udrea, dar şi câţiva elevi şi solişti din localitate.
„Din estimările noastre, aproximativ 1000 de persoane au trecut pe la acest eveniment. Am avut mici, bere, dulciuri, ca la o petrecere frumoasă. Evenimentul a durat şase ore, de la 16.00, la 22.00. Am fost felicitat de toată lumea pentru această sărbătoare frumoasă, iar, anul viitor, vreau să fac ceva şi mai frumos, cu foc de artificii şi multe alte surprize… Mă bucur că le-a plăcut tuturor. Am oferit sucuri şi ciocolate pentru toţi copiii care au venit la petrecere!”, a precizat primarul PNL Lucian Antonie.