sâmbătă, februarie 27, 2021
Fotbal Național

Tânărul fotbalist vâlcean George Pătulea s-a despărţit de Viitorul Dăeşti

359Vizualizari
În această vară, Viitorul Dăeşti s-a despărţit de fundaşul stânga George Pătulea (născut pe 4 aprilie 20101), care a plecat la Bucureşti, la facultate. Aşa cum se cunoaşte, tânărul şi talentatul fotbalist vâlcean a venit în iarnă de la echipa secundă a Universităţii Craiova, dar a bifat un singur meci oficial pentru gruparea de la Fedeleşoiu. Este vorba de partida cu Corvinul Hunedoara, din deplasare, din runda inaugurală a returului (care s-a încheiat la egalitate, 3-3). Pe Stadionul „Michael Klein”, George Pătulea a început ca titular, dar a fost înlocuit cu Marian Roşianu după doar 25 de minute de joc. Ulterior, sezonul Ligii a III-a a fost „îngheţat” din cauza pandemiei de Covid-19.
George Pătulea avea referinţe foarte bune când a venit la Viitorul Dăeşti, fiind unul dintre liderii generaţiei sale la echipa din Bănie. În 2019, el s-a calificat cu CS „U” Craiova în semifinalele Ligii Elitelor Under 19, când doljenii au fost eliminaţi de Viitorul Constanţa din cursa către titlul naţional.
Aşa cum se cunoaşte, Viitorul Dăeşti l-a achiziţionat deja pe mijlocaşul central Ovidiu Comănescu (născut pe 3 ianuarie 1997), de la Unirea Bascov, acesta fiind singura noutate din lot a echipei vâlcene. Potrivit afirmaţiilor lui George Popolan, staff-ul tehnic mai are în plan şi alte achiziţii, pe câteva posturi deficitare, iar în acest sens se poartă negocieri atât cu jucători tineri, cât şi mai experimentaţi. „Vom transfera în funcţie de ce ne spune antrenorul. Ceea ce e cel mai rău e că nu prea avem de unde să alegem”, a spus George Popolan, fondatorul echipei Viitorul Dăeşti.