miercuri, ianuarie 19, 2022
Handbal

Testare rapidă la Sala Traian, cu 20 de lei, înaintea partidei cu CSM Bucureşti. Oficialii de la SCM Rm. Vâlcea speră la un număr cât mai mare de spectatori

260Vizualizari
Restricţiile aflate în vigoare din cauza pandemiei de Covid-19 îi ţin în continuare pe mulţi iubitori ai sportului departe de stadioane şi de sălile de sport. Un exemplu în acest sens e legat de echipa de handbal feminin SCM Rm. Vâlcea, care a fost urmărită doar de câteva sute de spectatori la meciurile cu SCM Craiova şi CSM Deva, din Sala Traian. Peste doar o săptămână, echipa noastră va primi, pe teren propriu, vizita campioanei en-titre CSM Bucureşti, iar oficialii vor să aibă, din nou, tribunele aproape pline, în limitele impuse de autorităţi: 75 la sută din capacitate, în speţă, 1620 de spectatori.
Potrivit informaţiilor publicate pe Facebook de Robert Vlădăşel, pentru a înlesni accesul publicului în Sala Traian, oficialii vâlceni le vor oferi spectatorilor care nu sunt vaccinaţi anti-Covid-19 posibilitatea de a se testa rapid chiar la Polivalentă. „De la meciul cu CSM Bucureşti, vom avea şi noi testare rapidă la sală! Preţul unui test rapid va fi de 20 RON”, a dezvăluit liderul galeriei vâlcene, pe reţeaua de socializare.