luni, iulie 13, 2020
Fotbal Județean

„Țețe” Vlădoi (Minerul Costeşti) crede că e cam imposibil să se mai joace barajele pentru Liga a III-a: Îți trebuie o lună de antrenamente și amicale…

239Vizualizari
Marius Vlădoi continuă antrenamentele cu campionii săi de la Minerul Costești, cu toate că este sceptic că meciurile de baraj s-ar putea disputa la începutul lunii august – așa cum și-a propus Federația. Din punctul său de vedere, o echipă are nevoie de minim o lună de antrenamente în formulă completă, dar și meciuri amicale. „Imaginați-vă că meciurile se vor juca în 3 zile, pe o căldură mare. Ca jucător, cum să reziști așa? Va fi extrem de greu. Nu văd soluții deocamdată. Se va prelungi starea de alertă, ceea ce înseamnă şi că nu ne vom antrena cu toții încă 2-3 săptămâni cel puțin. Nu cred că meciurile de baraj se vor mai putea juca în condiţiile astea. Așa cum am spus, cea mai bună soluție ar fi ca echipele campioane să fie invitate de FRF în Liga a III-a. Sigur nu s-ar înscrie toate și problema s-ar rezolva mult mai ușor”, a explicat Marius „Țete” Vlădoi, antrenor-portar la Minerul Costeşti.
Aşa cum se cunoaşte, la „triunghiularele” de baraj pentru promovare în Liga a III-a, care vor avea loc în perioada 1-9 august, echipa din localitatea administrată de primarul Toma Peştereanu le va înfrunta pe reprezentantele judeţelor Teleorman şi Olt.