marți, decembrie 1, 2020
Fotbal Național

„Țețe” Vlădoi (Minerul Costești), după primele meciuri ca antrenor în Liga a III-a: Știți care e cea mai mare bucurie? Că încă putem juca fotbal…

241Vizualizari
Marius „Țețe” Vlădoi a reușit, week-end-ul trecut, să obțină primul succes din actualul sezon de Liga a III-a, în calitate de antrenor principal la Minerul Costești: 1-0, în deplasare, la Măgura Cisnădie. Acesta nu s-a bucurat însă prea mult, deoarece îl așteaptă noi meciuri grele în campionat, care trebuie abordate cu o atenție cel puțin la fel de mare.
„Sâmbăta aceasta, vom juca acasă, cu Gaz Metan Mediaș 2, un club mare, cu jucători cu experiență, care se regăsește în partea de sus a clasamentului. Pentru noi, e important ce vom face de acum încolo. Sunt bucuros că tot lotul e valid. Asta contează cel mai mult, să nu suferim pierderi. Știți care e poate cel mai frumos lucru: că încă putem juca fotbal și ne bucurăm că putem intra pe teren. După atâta timp în care am așteptat, acum ne bucurăm de cea mai mare plăcere a noastră”, a explicat „Țețe” Vlădoi.