Fotbal Național

„Țețe” Vlădoi (Minerul Costeşti) speră să nu mai aibă noi cazuri de COVID-19: Am ajuns să rog jucătorii să stea acasă şi dacă au puțin nasul înfundat!

560Vizualizari
Minerul Costești a avut, în decurs de doar două săptămâni, trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Marius Vlădoi, directorul sportiv al clubului, speră să nu mai aibă noi surprize săptămâna aceasta, când toţi jucătorii vor face testele pentru următoarele meciuri de Liga a III-a.
„Este o perioadă deosebit de grea. Gândiți-vă că mai toți jucătorii de la Minerul Costești au și joburi, pe lângă fotbal. Adică, fotbalul este o pasiune, pe care o practică cu mult profesionalism, mai ales că au deja experiență. Pentru a nu avea alte probleme cu COVID pe viitor, am stabilit cu jucătorii să mă anunțe ori de câte ori simt că sunt puțin înfundați, ca să nu mai vină la antrenamente. Încercăm să reducem orice risc, dacă se poate! Am ajuns să-i rog pe jucători să stea acasă, chiar şi dacă simt că sunt puțin înfundați, ca să limităm posibilitatea infectării. Iar asta deşi, cel mai probabil, nici nu au nimic. E greu la acest nivel, mai ales că, așa cum am mai spus, mulți dintre jucători au joburi, deci, riscul de contaminare nu poate fi controlat prea mult. Până la urmă, trebuie să îi înțelegem și pe ei!”, a spus „Țețe” Vlădoi, director sportiv la Minerul Costeşti.
Week-end-ul acesta, în următoarea etapă din Liga a III-a, Minerul Costeşti va evolua în deplasare, în fieful echipei FC Hermannstadt 2. Meciul va avea loc vineri, 2 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul Comunal din Răşinari (Sibiu).