vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Județean

Titi Ţăpârlan, anunţ trist: Zorile Scundu a pierdut unul dintre jucătorii care au făcut parte din lot încă de la înfiinţarea echipei, în 1983

184Vizualizari
La începutul lunii decembrie, unul dintre foştii fotbalişti care au făcut parte din lotul echipei Zorile Scundu încă de la înfiinţarea asociaţiei sportive, s-a stins din viaţă. Este vorba de Ilie Dincă, în vârstă de 65 de ani, despre care coechiperul său, Titi Ţăpârlan (în prezent, oficial al clubului), spune că evolua pe postul de mijlocaş.
„Ilie Dincă a făcut parte din echipa noastră încă din 1983, când ne-am înfiinţat ca asociaţie sportivă. El era mai mare decât mine cu 5 ani. Trecerea sa în nefiinţă ne-a luat pe toţii prin surprindere, mai ales că în noiembrie tocmai împlinise 65 de ani. Din păcate, lupta cu o boală grea l-a răspus. El a lucrat ca instalator în Vâlcea, iar fotbal a jucat până pe la 35 de ani, fiind mai mereu jucător de bază la Zorile Scundu”, a declarat Titi Ţăpârlan.
Oficialul de la Zorile Scundu a mai afirmat că Ilie Dincă a lăsat în urmă doi copii, Sorin şi Gabriel, ambii fotbalişti. „Cei doi au început să practice sportul-rege la Zorile Scundu, dar, anul trecut, Sorin Dincă s-a transferat la Inter Lăpuşata. Celălat, Gabriel Dincă, e legitimat în continuare la Zorile Scundu”, a încheiat Titi Ţăpârlan, care aşteaptă, la rândul său, cu nerăbdare, ca fotbalul judeţean să se reia în primăvară.