sâmbătă, iunie 6, 2020
Monden

Toamna vine cu noi surprize pentru clienţii fideli ai Restaurantului Brothers’ Pub

855Vizualizari

Zilele trecute, conducerea Brothers’ Pub a prezentat clienţilor prima masă personalizată din incinta restaurantului situat pe Bulevardul Dem Rădulescu. Aceasta are sigla firmei încrustată într-un lemn masiv (fag), suprafaţa fiind acoperită apoi cu răşină. Lucrarea e realizată de Angel Toy Land. Marius Voican, proprietarul Restaurantului Brothers’ Pub, a precizat că vor fi realizate, în total, şase asemenea mese personalizate, cu logo-ul obişnuit al companiei. În plus, alte opt mese vor fi imprimate la fel, dar cu tablouri, pe teme cât mai inedite, care vor fi alese în perioada următoare.
„Mesele sunt realizate din fag, iar logo-ul este încrustat de către o matriţă, prin frezarea lemnului. Ulterior, suprafaţa e acoperită cu răşină. Pentru realizarea unei asemenea mese e nevoie de cel puţin o săptămână. În total, şase mese vor avea sigla Brothers’ Pub, iar restul până la 14 vor fi încrustate cu tablouri. Din octombrie, vom investi şi în dotarea cu mobilier nou a terasei restaurantului. Din acest punct de vedere, datorită unei noi aşezări a meselor, vom câştiga şi din punct de vedere al numărului de locuri de pe terasă. Astfel, pergola va dispune, în curând, de 14 mese şi va avea o capacitate de aproape 70 de locuri, cu vreo 15 în plus faţă de acum, în actuala aşezare”, a afirmat Marius Voican.

„Facem tot ce se poate pentru a le oferi clienţilor cele mai bune condiţii, pentru a se simţi bine într-un cadru unic şi de neuitat, unde să se întoarcă mereu cu plăcere”

Brothers’ Pub a aniversat, în luna mai, 5 ani de la înfiinţare. Marius Voican a venit, an de an, cu noi surprize pentru clienţii săi, dar şi cu promoţii cât mai variate. El a fost cel care a organizat în Vâlcea primele spectacole de Stand-Up Comedy într-un Pub, prin care le-a oferit clienţilor fideli posibilitatea de a se şi destinde în timp ce servesc masa. Pe viitor, conducerea Restaurantului Brothers’ Pub promite şi alte surprize inedite. „Până la finele anului, printre evenimentele pe care le pregătim, se numără o piesă de teatru de cafenea, noi spectacole de Stand-Up Comedy, iar în fiecare week-end, vinerea, mixuri cool, cu DJ. De asemenea, vom mai avea obişnuitele petreceri de Halloween şi de Crăciun. Facem tot ce se poate pentru a le oferi clienţilor cele mai bune condiţii şi pentru a se simţi excelent într-un cadru unic şi de neuitat, unde să se întoarcă mereu cu plăcere”, a adăugat Marius Voican, proprietarul Restaurantului Brothers’ Pub.
Aşa cum am mai informat, în premieră, Marius Voican mai are în plan şi un alt proiect de anvergură, care e dedicat sportului. Astfel, după ce a preluat Stadionul „Oltchim”, pe 10 ani, tânărul om de afaceri vâlcean va costrui acolo un super-complex sportiv de cinci stele. Lucrările de cosmetizare a bazei sportive au început deja de săptămâna trecută.