vineri, aprilie 16, 2021
Administrație

Toma Peștereanu amenajează centrul civic din Costești, cu alei de promenadă, piste pentru biciclete, spații verzi și iluminat modern

277Vizualizari
Una dintre investițiile care se realizează în această perioadă la Costești se referă la modernizarea centrului civic. Trei străzi de lângă sediul primăriei vor fi prevăzute cu alei pietonale, piste pentru biciclete, spații verzi, arbuști ornamentali, băncuțe și iluminat modern, cu led. Investiția se realizează cu fonduri din bugetul local și se va finaliza în primăvara anului viitor.
„Zona centrală va arăta foarte frumos, ca într-un oraș modern. Ţin foarte mult ca localitatea pe care o conduc să arate cât mai bine, mai ales că e vizitată de turiști din toată țara, grație obiectivelor de interes național: mănăstiri, trovanții, parcul natural și nu numai. Un alt proiect pe care vrem să-l demarăm cât mai repede se referă la introducerea rețelei de gaze naturale. Este o promisiune făcută comunității și pe care o voi o onora”, a precizat primarul PSD din Costești, Toma Peștereanu.