marți, ianuarie 19, 2021
Administrație

Toma Peștereanu așteaptă ca noua bază sportivă din Costeşti să fie scoasă la licitație de CNI. Investiția e necesară, mai ales că localitatea are deja echipă de fotbal la nivel național

396Vizualizari
Primarul Toma Peștereanu a precizat că unul dintre proiectele la care ține foarte mult se numără și construirea unei baze sportive moderne, pe care să-și dispute meciurile de pe teren propriu echipa de fotbal Minerul Costești. Investiția are valoarea de 800 de mii de euro și implică, printre altele, amenajarea unei tribune cu 500 de locuri pe scaune şi a unei parcări, la care se adaugă vestiare şi trei terenuri de fotbal (cel oficial, dar și două de antrenamente, cu suprafață sintetică și iarbă naturală).
„Am văzut că e seriozitate la Compania Națională de Investiții, de aceea, sunt încrezător că vor începe cât mai repede lucrările la această bază sportivă. Am văzut multe terenuri construite în țară de curând. Noi nu avem nici măcar un stadion de fotbal în localitate. Ar trebui să avem o prioritate, mai ales că avem și o echipă în Liga a III-a. Adică, e necesar să jucăm pe un stadion modern la Costeşti”, a spus primarul PSD Toma Peștereanu.