vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Județean

Toma Peștereanu (primar Costeşti): Cel mai important e să ne salvăm de la retrogradare. Am mare încredere în cei care conduc echipa Minerul!

889Vizualizari
Toma Peștereanu, primarul localității Costești, a precizat că echipa de fotbal Minerul are în structura de conducere oameni prefesioniști, care au făcut mereu tot ce a fost posibil să rezolve problemele importante. Astfel, alesul PSD a ţinut să le mulțumească lui Marius Vlădoi, Sergiu Holtei, Laurențiu Nicolaescu și celorlalți care au depus mari eforturi ca echipa să continue în Liga a III-a, în pofida tuturor greutăților.
„Am fost mereu criticat de mulţi oameni, că de ce susțin această echipă, mai ales dacă nu joacă în localitate și nu are jucători din Costești. E ușor să distrugi ceva care s-a construit cu greu, în ani de zile. Până la urmă, Minerul Costești este echipa județului. Am fost sprijiniți financiar de CJ Vâlcea. Banii primiți în cele două sezoane de Liga a III-a ne-au ajutat foarte mult să rezistăm la acest nivel. Cel mai important e să ne salvăm de la retrogradare. Mi-ar plăcea să o facem pe teren. Am mare încredere în cei care conduc echipa. Mi-a plăcut ideea de a apela la tineri, de a coopta mulți jucători de perspectivă în lot”, a afirmat primarul din Costești, Toma Peștereanu.