sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

Toma Peştereanu, primar Costeşti: „Constantin Rădulescu e primul preşedinte al Consiliului Judeţean care a ajutat sportul din Vâlcea”

524Vizualizari
Toma Peştereanu a ţinut să aprecieze şi, totodată, să-i mulţumească preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru ajutorul financiar pe care l-a oferit sportului până în prezent. Primarul din Costeşti spune că şeful PSD Vâlcea este primul care a făcut acest lucru până acum. Aşa cum se cunoaşte, în ultimii trei ani, instituţia condusă de Constantin Rădulescu a sprijinit fotbalul pentru amatori, prin achitarea baremurilor pentru arbitri şi observatori şi oferirea unor echipamente sportive pentru toate echipele afiliate la AJF, a ajutat cu bani echipele de Liga a III-a, precum şi pe cea de handbal feminin SCM Rm. Vâlcea. Şi în 2022, Consiliul Judeţean va oferi susţinere financiară pentru fenomenul sportiv din Vâlcea.
„Constantin Rădulescu e primul preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea care a ajutat sportul. Şi nu doar pe cel de performanţă, ci şi pe cel de masă! Iar, pentru toate echipele de la ţară, ajutorul financiar oferit în diferite moduri a reprezentat un aspect extrem de important şi un semn că activitatea sportivă din mediul rural e un lucru bun. Să sprijini sportul de masă înseamnă enorm, pentru că acolo sunt angrenaţi foarte mulţi copii şi tineri, iar o grămadă de oameni sunt aproape de acest fenomen numit fotbal judeţean, care generează o emulaţie fantastică în localităţi. Constantin Rădulescu a achitat baremurile arbitrilor şi observatorilor, le-a oferit echipamente sportive echipelor din judeţ, iar, mai departe se aude că tot pentru acestea vor fi achiziţionate truse medicale. Aşadar, sunt lucruri care merită să fie apreciate cum se cuvine! Sunt convins că vor mai urma şi alte surprize pe viitor din partea Consiliului Judeţean, sportul de masă trebuie să fie susţinut în continuare, iar preşedintele acestei instituţii merită felicitat pentru că s-a gândit la aşa ceva. În plus, şi ajutorul financiar acordat echipelor de fotbal de nivel naţional reprezintă o premieră! Când a mai dat vreodată în trecut Consiliul Judeţean Vâlcea bani pentru Liga a III-a, până la Constantin Rădulescu!?”, a precizat primarul PSD din Costeşti, Toma Peştereanu.