Fotbal Județean

Toni Peştereanu, despre Minerul Costeşti: „Câştigăm chinuit rău! Cu Vlădeşti, am dat gol în minutul 86. Ceva nu prea merge şi trebuie să luăm măsuri din timp…”

402Vizualizari

Minerul Costeşti este lideră în clasamentul Superligii, cu maximum de puncte după 8 etape. Chiar şi aşa, primarul Toma Peştereanu nu este deloc mulţumit de joc în sine, în condiţiile în care echipa sa a câştigat fie cu scoruri la limită, fie în ultimele minute de joc – aşa cum s-a întâmplat cu Stejarul Vlădeşti, ultima clasată.
„Sincer, eu nu sunt mulţumit, dar asta nu înseamnă că îmi critic neapărat jucătorii. Vreau doar să fie mult mai serioşi, pentru că au valoarea necesară pentru a face performanţă. Mai toţi au o experienţă deosebită, inclusiv la nivel naţional. Cine e serios rămâne, cine nu – va pleca! Pe viitor, intenţionez să mă implic mai puternic la echipă. În ultima perioadă, am avut problemele mele administrative, care m-au cam împiedicat să fiu prezent la meciuri, dar nu accept ca jucătorii să facă mişto! Sunt dispus să tai în carne vie, pe viitor!”, ne-a declarat primarul comunei Costeşti, Toma Peştereanu.