Administrație

Tragedie după tragedie, pe DJ 677 A! Un tânăr șofer a murit după ce a intrat într-o groapă, iar altul este în comă. Primarul Adrian Catană (Amărăşti) face un apel disperat către CJV

3.95KVizualizari
DJ 677 A este, de ceva vreme, un coșmar pentru toți șoferii, din cauza gropilor care au apărut în carosabil. În urmă cu câteva luni, un tânăr a murit după ce mașina pe care o conducea a intrat într-o groapă adâncă și a părăsit acostamentul, iar, zilele trecute, un motociclist a intrat în comă, după ce nu a văzut o groapă nesemnalizată. Primarul din Amărăşti, liberalul Adrian Catană, face un apel disperat către Consiliul Județean Vâlcea, să asfalteze mai repede drumul județean de la Pesceana la Sutești.
„Este groaznic ceea ce se întâmplă! Iar dacă nu se va interveni cât mai curând, sunt șanse mari să avem parte și de alte tragedii. De curând, împreună cu tinerii din localitate, am cumpărat mixtură asfaltică, pentru a astupa gropile din Amărăşti. Ca măsură de urgenţă față de situația în cauză! Nu vrem să se mai întâmple și alte nenorociri! Din păcate, nu vedem deloc utilaje pe acest drum. Sperăm ca domnul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, să intervină cât mai repede. Drumul de pe Valea Pescenei, în localitățile Pesceana şi Glăvile, este total decopertat. Oamenii trăiesc în praf și sunt profund dezamăgiți de situație”, a declarat primarul PNL din Amărăşti, Adrian Catană.