duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Național

Tristeţe în Treapt! Mansour Gueye nu va mai putea face senzaţie, alături de Florin Cioablă, în atacul Flacărei Horezu

855Vizualizari

• Senegalezul şi-a ispăşit cele trei etape de suspendare pe care le-a primit la finele turului, dar sezonul actual e compromis din cauza pandemiei de coronavirus

În ultimele runde din week-end-ul trecut, golgheterul echipei Flacăra Horezu, senegalezul Mansour Gueye, nu a mai putut să-şi ajute colegii din pricina suspendării de trei etape pe care a încasat-o după meciul din deplasare cu Progresul Pecica, din etapa a 12-a, pe care „olarii” l-au pierdut cu 3-1. Atunci, atacantul de 34 de ani ar fi avut o discuţie mai aprinsă cu arbitrul partidei, Vlad Inoan, din Cluj-Napoca, ardeleanul a transcris totul în raportul de joc, iar FRF l-a taxat pe senegalez. Mansour Gueye şi-a ispăşit între timp suspendarea (în etapele a 13-a, a 14-a şi a 15-a), aşa că poate reveni pe teren într-un meci oficial.
La începutul returului, oficialii de la Flacăra Horezu sperau că africanul va face un cuplu solid în ofensivă, temut de toate rivalele, alături de Florin Cioablă, ultimul fiind transferat în iarnă din Liga a II-a, de la CSM Reşiţa. Aşa cum se cunoaşte, în tur, Mansour Gueye (care a bifat 7 meciuri în naţionala Senegalului, în urmă cu câţiva ani) a punctat de 7 ori pentru „olari” şi este golgheterul echipei din Treapt din acest sezon. În schimb, Florin Cioablă a fost cel mai bun marcator al Flacărei Horezu în campionatul precedent al Ligii a III-a, cu 9 goluri.
Din păcate, planurile conducătorilor echipei din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu, de a avea o pereche ofensivă alcătuită din Mansour Gueye şi Florin Cioablă, au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, din cauza căreia s-au întrerupt toate competiţiile fotbalistice din ţară, pe timp nelimitat. În aceste condiţii, dacă sezonul actual nu se va mai relua, linia de atac explozivă pe care „olarii” contau în retur nu se va mai concretiza niciodată, fiind greu de crezut că ambii se vor regăsi în lotul echipei din Treapt şi în campionatul viitor.