vineri, martie 5, 2021
Handbal

ULTIMA ORĂ! Două echipe nu vor participa la primul turneu de sală al Ligii Florilor şi vor pierde meciurile la „masa verde”. De ce?

112Vizualizari
Două dintre echipele care trebuiau să participe în această săptămână la primul turneu de sală din cadrul Ligii Florilor nu vor fi prezente la Ploieşti din pricina numeroaselor cazuri de Covid-19 din lot. Astfel, de la competiţia care va avea loc pe 14 şi 15 octombrie, vor absenta HC Zalău (unde a fost depistat pozitiv inclusiv antrenorul Gheorghe Tadici) şi nou-promovata Crişul Chişineu-Criş.
Neparticiparea celor două formaţii la turneul de la Ploieşti a fost confirmată chiar de preşedintele FRH, Alexandru Dedu, care a dezvăluit şi ce se va întâmpla cu meciurile pe care cele două formaţii le aveau programate în această săptămână. „Zalău şi Chişineu-Criş au anunţat neparticiparea pe motive de Covid-19. Ca atare meciurile HC Zalău – Minaur Baia Mare şi Crişul Chişineu-Criş – „U” Cluj nu se vor juca. Nu vor exista amânări pe motive de Covid-19”, a precizat preşedintele FRH, pentru site-ul News.ro, declaraţia sa fiind preluată şi de către pagina de Facebook Handbal Feminin.
În aceste condiţii, conform regulamentului, HC Zalău şi Crişul Chişineu-Criş ar trebui să piardă la „masa verde” meciurile cu Minaur Baia Mare şi, respectiv, „U” Cluj, cu scorul de 10-0. Şi nou-promovata Activ Prahova Ploieşti a raportat cazuri de Covid-19, dar va participa totuşi la primul turneu de sală, bazându-se pe jucătoarele care nu sunt infectate, iar în runda inaugurală a sezonului o va înfrunta pe Dunărea Brăila.