miercuri, ianuarie 19, 2022
Monden

Ultima zi din 2021 va fi una specială, la Alunu! De la ora 17.00, lângă sediul primăriei, super-spectacol pentru locuitori, cu Marian şi Nicoleta Dîrnu. La ora 20.00 – foc de artificii!

1.1KVizualizari
Ultima zi din 2021 va fi una specială la Alunu, unde primarul Cristian Birăruți a pregătit un super-spectacol pentru locuitori, care va avea loc lângă sediul primăriei. Alesul PSD a anunţat că evenimentul din 31 decembrie va începe la ora 17.00 şi şi-a exprimat speranţa că membrii comunităţii locale vor fi prezenţi într-un număr cât mai mare, pentru a petrece o seară de neuitat. Mai ales că administraţia locală le va oferi GRATUIT țuica, vinul fiert și ceaiul cald.
Pentru ca oamenii să se simtă cât mai bine, Cristian Birăruţi i-a invitat la eveniment pe Marian şi Nicoleta Dîrnu, îndrăgiţii interpreţi de folclor şi muzică de petrecere urmând a-i încânta la maximum pe locuitorii din Alunu cu cântecele lor. Pe de altă parte, pe scena în aer liber de lângă primărie vor mai urca şi cetele de colindători ale comunei. Super-spectacolul pregătit de primarul Cristian Birăruţi se va încheia în jurul orei 20.00, cu un foc de artificii, după care oamenii vor pleca la casele lor, pentru a sărbători Revelionul în familie.
„Voi petrece ziua de 31 decembrie în mijlocul locuitorilor! Cu prilejul spectacolului pe care l-am pus la punct, oamenii vor putea socializa între ei, acesta fiind şi scopul pentru care am decis să organizăm un asemenea eveniment. 2021 a fost un an foarte bun pentru administraţia publică din Alunu, dar voi încerca să aflu de la locuitori ce-şi doresc să mai realizăm pe viitor. Mai ales că acum, cu mari sacrificii, am scăpat şi de datoria uriaşă, de 39 de miliarde de lei vechi, pe care am preluat-o de la fosta conducere a primăriei. Înainte de Crăciun, le-am oferit şi copiilor din localitate cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Le urez tuturor locuitorilor din Alunu ca Noul An să fie unul mai bun şi să aibă parte de multă sănătate şi de bucurii de toate felurile. Am mare încredere că împreună vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus!”, a transmis primarul PSD din Alunu, Cristian Birăruți.