miercuri, ianuarie 20, 2021
Politică

Un primar PNL a explicat cum de Costi Rădulescu este atât de iubit la Vâlcea: „O doamnă rămăsese în pană cu mașina. S-a oprit și a ajutat-o! A ajutat și copii care și-au pierdut tatăl!”

634Vizualizari
Pe 27 septembrie, Constantin Rădulescu a izbutit să obțină, detașat, al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, reușind să se impună inclusiv în multe dintre localitățile conduse de primari liberali. Sunt destui social-democrați care spun acum că această victorie i s-ar fi urcat prea mult la cap şefului PSD Vâlcea – dovadă fiind chiar candidații nominalizaţi pentru Parlament, care ar putea trage partidul mult în jos. Dacă acest lucru e adevărat sau nu, se va vedea pe 6 decembrie.
În schimb, mulţi primari PNL au declarat că succesul lui Costi Rădulescu se datorează foarte mult stilului său cald și dezinvolt de a vorbi cu oamenii. Astfel, în timp ce Cristian Buican (președintele PNL) ar fi mult prea rece și lipsit de afectivitate pe teren, Constantin Rădulescu e tocmai opusul.

„Din acest motiv a câștigat alegerile din 27 septembrie, e mai sensibil la problemele oamenilor!”

„Într-o zi, o doamnă – de prin Suceava, parcă! – rămăsese în pană cu mașina pe drumul național. Întâmplarea a făcut că pe acolo a trecut și Costi Rădulescu, care a oprit imediat mașina în care se afla. Dar, pentru că nu se pricepea deloc la schimbatul roții, a chemat pe cineva să rezolve problema. Chiar dacă nu avea nicio treabă cu doamna respectivă… O altă întâmplare care a sensibilizat foarte mult comunitatea locală a avut loc de curând. Un tată a fost ucis într-un accident auto în timp ce se întorcea spre casă. Au rămas singuri o soție și mai mulți copii. Când a aflat asta, preşedintele PSD a cumpărat sicriul din banii săi și a oferit alte ajutoare familiei îndoliate. Sunt doar câteva dintre gesturile sale simple, cu care nu s-a lăudat niciodată. Multă lume spune că e un băiat deosebit, inclusiv primari PNL. Cred că și din acest motiv a câștigat alegerile din 27 septembrie, e mai sensibil la problemele oamenilor!”, a explicat un primar liberal.