Fotbal Național

Una caldă, alta rece! Cu Timişoara, Ionuţ Marian a revenit pe teren, în timp ce Ionuţ Săraru a stat pe tuşă – accidentat!

396Vizualizari

În duelul de sâmbăta trecută, Viitorul Dăeşti nu s-a bazat pe serviciile lui Ionuţ Săraru (FOTO), care a fost accidentat, rolul său în defensivă fiind suplinit cu brio de ceilalţi fotbalişti. „Ionuţ Săraru a fost accidentat şi n-a putut fi recuperat până la ora meciului cu Poli Timişoara. Are o lovitură la genunchi. Nu ştim dacă va juca nici în etapa viitoare, cu Sebiş. Vom vedea cum se va simţi în această săptămână”, a afirmat antrenorul echipei din Dăeşti, Gabriel Mangalagiu, care s-a bucurat, în schimb, pentru revenirea pe teren a lui Ionuţ Marian.
„Uşor-uşor, sperăm să-l recuperăm total pe Ionuţ Marian. El a făcut deja primii paşi cu Timişoara, dar îi e foarte greu să revină la forma de odinioară, după vreo şase săptămâni de repaus. Îi e dificil să reintre în ritmul echipei, de aceea i-am şi dat minute mai puţine pe teren sâmbăta trecută. În afara celor doi (Ionuţ Săraru şi Ionuţ Marian), nu mai avem niciun jucător accidentat şi nici nu va fi vreunul suspendat în meciul următor, cu Naţional Sebiş. N-a ajuns niciunul la 4 galbene, ca să stea pe tuşă, cred că doar Bogdan Lăzărescu a strâns 3 până în acest moment”, a adăugat Mangalagiu.