joi, februarie 29, 2024
Fotbal Diverse

Unirea Drăgășani a învins-o pe Eremia Team, echipa vedetelor Neaga, Margăritescu și Schumacher

1.41KVizualizari
Unirea Drăgășani a participat la un turneu puternic de minifotbal, rezervat jucătorilor cu vârste de peste 40 de ani, care s-a desfășurat la Cheile Grădiștei. Memorialul „Ilie Bărbulescu” a adunat la start 24 de echipe din România, multe dintre ele cu rezultate notabile pe plan national.
Astfel, în grupă, Marius „Gude” Gavrilescu și colegii săi au reușit să obțină un rezultat senzație chiar în primul meci, când au învins-o cu scorul de 5-4 pe Eremia Team Pitești, echipă alcătuită din jucători consacrați, precum Rică Neaga, Schumacher, Mărgăritescu, „Chinezu” și alții. Apoi, Unirea Drăgășani a bătut-o cu 4-3 pe reprezentanta Giurgiului și a pierdut cu 5-1 în faţa Naționalei Artiștilor, dar nu a mai forțat în această ultimă partidă, fiind deja calificată în 16-imi. În această fază, vâlcenii au întâlnit-o pe vicecampioana națională Vulturii Dej şi au pierdut cu scorul de 3-2, la ultima fază de joc, după ce au condus cu 1-0 și 2-1.

„Pentru prima noastră participare, a fost un turneu foarte reușit. Am fost felicitați de cei de la Eremia Team Pitești, pentru meciul tare pe care l-am făcut împotriva lor. Am făcut împreună și o poză de echipă, mai ales că ne-am simțit foarte bine. De departe, cel mai bun jucător al nostru a fost Marius „Țețe” Vlădoi – portarul turneului, din punctul meu de vedere”, a explicat Marius Gavrilescu.
Din lotul echipei Unirea Drăgășani la Memorialul „Ilie Bărbulescu” au făcut parte următorii jucători: Marius Vlădoi, Iulian Zanfir, Marius Gavrilescu, Narcis Ancuța, Cătălin Bobocel, Ștefan Nedelcu, Răzvan Pavelescu, Daniel Dumitrescu și Cristi „Citonu”.