luni, aprilie 12, 2021
Handbal

„Uniţi pentru o singură iubire!” La meciul cu Krim Ljubljana, suporterii SCM-ului vor crea, din nou, o atmosferă incendiară în Sala Traian!

621Vizualizari

Suporterii din „Brigada Noastră” au fost alături de handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea şi în meciurile pe care campioana României le-a disputat săptămâna trecută, în deplasare: miercuri, 15 ianuarie, la Cisnădie, iar duminică, 19 ianuarie, la Brăila. Aşa cum s-a văzut şi în week-end, la Brăila, prin atmosfera fantastică pe care au creat-o în tribună, vâlcenii le-au purtat pe elevele lui Florentin Pera către o victorie importantă!
„Duel câştigat atât în teren, cât şi în tribune, la Brăila, şi echipa noastră se întoarce cu toate punctele acasă! Felicitări fetelor pentru joc, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei! Felicitări şi suporterilor pentru o nouă deplasare reuşită! Numărul 1 în România suntem noi!”, au scris membrii galeriei „Brigada Noastră”, pe Facebook, după meciul de la Brăila.
La finele acestei săptămâni, suporterii vâlceni vor avea o nouă misiune importantă de îndeplinit: aceea de a le da aripi handbalistelor de la SCM în partida cu Krim Ljubljana, din Main Round-ul Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Traian. „Uniţi pentru o singură iubire!”, ca să parafrazăm un vechi slogan,suporterii campioanei României vor crea, iarăşi, o atmosferă de vis în Polivalentă, iar la final se vor bucura alături de jucătoare pentru o nouă victorie!