luni, ianuarie 18, 2021
Monden

Unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Vâlcea: Suntem condamnați! Statul nu face nimic! Vom muri încet, dar sigur, dacă nu acționăm rapid!

4.23KVizualizari
Marius Voican, proprietarul Brother’s Pub, susține că, la 1 iunie, cel târziu, Guvernul ar trebui să redeschidă toate restaurantele, cafenelele, barurile şi hotelurile, chiar dacă, pentru început, vor fi reguli stricte în ceea ce privește buna funcționare. „E clar că vom respecta orice indicație, adică, maxim 2-3 persoane la masă, iar mesele distanțate. Nu ne deranjează asta, pentru început. Noi, antreprenorii din acest domeniu, suntem conștienți că trebuie luate măsuri de prevenție, dar, totodată, Guvernul trebuie să ne susțină. Și, până acum, nu a venit cu nimic concret!”, a spus Marius Voican.

Acesta regretă că o parte din mass-media și anumiți reprezentanți ai instituțiilor piblice încearcă, cu orice preț, să mențină panică în rândul populației, chiar dacă în România nu este deloc cazul de așa ceva. „În industria Horeca, este extrem de greu să stai doar în șomaj tehnic. Psihic, această situație nu face bine nimănui… Și, știți de ce, în primul rând? Pentru că statul nu face nimic pentru noi. Cei din guvernare doar apar la TV și promit. Nimic mai mult! Din câte știu, încă nu au venit banii de șomaj. Sincer, cred că nici măcar nu au banii promiși. Manipulare, panică gratuită și măsuri zero de ajutor… Asta e realitatea! Suntem condamnați! Repet, noi suntem dispuși să respectăm toate regulile pentru siguranța clienților. Virusul există! E clar… Nu contest asta! Dar sunt mulți care vor să ne și sperie, că vine al doilea val, mai puternic. Doar să ne inducă panica! Vă spun sincer, dacă nu mișcăm acum, va fi jale mare!”, a completat proprietarul Restaurantului Brother’s Pub.