marți, martie 2, 2021
Politică

USR PLUS Vâlcea a intrat în cursa pentru alegerile parlamentare! Iată lista candidaţilor şi prezentarea acestora

615Vizualizari

COMUNICAT DE PRESĂ

„O Românie fără hoție” nu este doar un slogan pe care îl propunem alegătorilor noștri, ci și soluția prin care ne putem apropia, cu adevărat, de Uniunea Europeană.
Joi, 22 octombrie, Alianța USR PLUS Vâlcea a depus, la Biroul Electoral Județean, lista candidaților cu care am intrat în cursa electorală.
O echipă de oameni integri, cu studii reale, care au în spate cariere profesionale de succes și vor fi alături de vâlceni, sancționând nedreptățile și lucrurile care ar trebui făcute altfel, în interesul cetățenilor.

• Candidații USR PLUS pentru Camera Deputaților:
Ion Marian Lazăr
Andreea Udrea
Cristina Lăcătușu
Mădălina Iamandei
Constantin Ene
Otilia Loidl
Cătălin-Nicolae Tudor
George-Marius Popescu
• Candidații USR PLUS pentru Senatul României:
George Botoran
Mihai Durlă
Mariana Nițu
Valeriu Luță

• Ion Marian Lazăr este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, inginer diplomat în Știința Materialelor, cu experiență în asigurarea calității. A activat în companii internaționale – ALRO, Pirelli, Faurecia, Audi, Hella. În prezent, este Quality Manager la Compania “Green Field”, în Drăgășani, care colaborează cu cel mai mare constructor de automobile din România, Dacia Pitești.
• Andreea Udrea este avocat, a absolvit Facultatea de Drept a Universității “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, își desfășoară activitatea în cadrul Baroului Vâlcea și este membru în Consiliul Director al Grupului de Acțiune Locală al Microregiunii Horezu. Este implicată în proiecte desfășurate de Asociația Platforma România 100, în comunitatea locală Horezu.
• Cristina Lăcătușu este profesor de Limba și literatura română, consilier educativ, membru CEAC, membru în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional și face parte din echipa de gestionare și implementare a programelor europene Erasmus +.
• Mădălina Iamandei este absolventă a Facultății de Științe Politice din Sibiu, apoi a urmat un master în domeniul Studiilor Europene, la London Metropolitan University. Din anul 2012 a lucrat în domeniul comerțului și investițiilor internaționale, pentru Camera de Comerț a Egiptului, în Marea Britanie.
• Constantin Ene este economist, iar funcția ocupată în prezent este Șef tură într-o companie cu profil chimic (din anul 1985).
• Otilia Loidl este avocat înscris în Baroul din München, cofondatoare Hanul Vatra, Costești – monument istoric reabilitat cu fonduri europene.
• George Botoran este economist, master BANCAS – Bănci și Asigurări, are 33 de ani, în prezent este administrator al S.C. TURBONEF SRL, industria metalurgică. Modelul său de implicare este din prima linie și nu își imaginează cum ar putea fi altfel.
• Mihai Durlă este absolvent al Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică. A absolvit cursul Evaluator de riscuri, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. În prezent este Șef de secție, la S.C. VOX PROFILE SRL (o companie multinațională poloneză), unde este angajat din anul 2008.
• Mariana Nițu este economist, absolventă a Facultății de Planificare și Cibernetică Economică. În anul 1994 a contribuit la înființarea Societății MODA Sârguința SCM, unde a fost director economic timp de 19 ani, apoi a devenit președinte.
Biroul de Presă – Alianța USR PLUS Vâlcea