joi, februarie 29, 2024
Politică

USR Vâlcea a organizat alegerile pentru Colegiul de Coordonare al Ligii Aleșilor Locali

574Vizualizari

COMUNICAT DE PRESĂ

Pe 19 februarie 2023, la convocarea Biroului Filialei Județene USR Vâlcea, în conformitate cu Regulamentul de Organizare și Funcționare al Ligii Aleșilor Locali USR, a avut loc Adunarea Generală a Ligii Aleșilor Locali Vâlcea, pentru a alege componența Colegiului de Coordonare în județ, pentru următorii 2 ani.
În urma desfășurarii procedurii de vot secret, cosilierii locali USR din județul Vâlcea au ales componența Colegiului de Coordonare al Aleșilor Locali USR Vâlcea:
• Președinte: Andrei Florin Gheorghiu – viceprimar Râmnicu Vâlcea;
• Membri: Remus Chirculescu – consilier local Malaia, Ion Adrian Udrea – consilier local Horezu, Nicolae Berbece – consilier local Păușești MăglașI, Marius Beregată –consilier local Horezu.
• Membri supleanți: Constantin Buican – consilier local Perișani, Ramona Popa – consilier local Livezi.
Scopul Ligii este de a crea un cadru colegial pentru atingerea obiectivelor politice ale USR în administrația locală. Pentru aceasta, în cadrul Ligii, se vor analiza, dezbate și furniza soluții legate de problemele comunităților locale, precum și elaborarea de strategii, programe de sprijin și specializare pentru aleșii locali, precum și monitorizarea activității acestora.
• Filiala USR Vâlcea