Politică

USR vrea să scoată minim 6 consilieri locali la Rm. Vâlcea. Alin Manda, locul 2 pe listă, absolvent cu 10 în Științe Administrative, se numără printre tinerii care dau greutate partidului…

2.87KVizualizari
Alianța USR – PLUS și-a stabilit lista candidaților pentru Consiliul Local Rm. Vâlcea. Pe prima poziție, se regăsește președintele partidului USR, Andrei Gheorghiu, candidat la funcția de primar, iar pe 2 se situează colegul său, Alin Manda. Acesta din urmă are 42 de ani, este căsătorit și tatăl unei fetițe de 11 ani. Manda are un CV bogat, fiind absolvent cu media 10 al Facultății de Drept din Craiova – specializarea Științe Administrative. Din 2005 și până în prezent, el e consilier juridic și șef Resurse Umane în cadrul mai multor companii românești și multinaționale. În 2019, Alin Manda s-a înscris în USR, un partid care îl reprezintă, „deoarece este singura soluție viabilă pentru țară și, implicit, pentru județul Vâlcea și municipiul Rm. Vâlcea”.
Printre proiectele pe care acesta vrea să le implementeze, se numără și crearea unui departament care să acceseze cât mai multe fonduri europene pentru municipalitate (și, din păcate, stăm destul de prost la acest capitol!), crearea unei zone metropolitane – cu scopul de a dezvolta economic și turistic localitățile învecinate (degeaba ai poate cel mai mare potențial, dacă nu ai și o strategie eficientă privind valorificarea lui!), locuri de muncă bine plătite, înființarea unui centru universitar de stat, pentru a concentra valorile din județ, amenajarea de spații verzi și multe alte proiecte cu adevărat interesante pentru comunitate.
Sub sloganul „Vă voi reprezenta cu demnitate!”, Alin Manda este unul dintre tinerii care pot da un plus de valoare orașului nostru și, totodată, se pot opune grupurilor de interese de a face legea la conducerea administrative a urbei. „Vreau să fiu vocea râmnicenilor în Consiliul Local!”, a încheiat Alin Manda.