duminică, mai 9, 2021
Monden

Va fi NEBUNIE la Mojito Club, pe 29 şi 30 noiembrie! Sorinel Puştiu şi sexy-Alina vin la Olanu, pentru două show-uri incendiare!!!

1.59KVizualizari

Conducerea clubului Mojito Club – Olanu a anunţat, în premieră, cele două show-uri incendiare pe care le va organiza cu prilejul aniversării a 2 ani de la înfiinţare. Astfel, vineri, 29 noiembrie, Sorinel Puştiu, unul dintre cei mai tari şi îndrăgiţi artişti din România, care sparge toate topurile, va veni la Olanu pentru o mega-petrecere, care va dura până în zorii zilei, chiar şi după cântatul cocoşului. A doua zi, sexy-Alina, o blondă mega-cunoscută prin cluburile tari din România, în special, pentru prestaţiile sale scenice care au dat mari dureri de cap bărbaţilor şi le-au stimulat imaginaţia, va urca pe scenă pentru un show de neuitat.
„Aşa cum am anunţat, vor fi două zile magnifice, doar la Mojito Club Olanu. În plus, vom organiza şi un concurs, pe care îl vom anunţa atunci, pe loc, cu acest prilej urmând să oferim trei premii speciale, în urma unei tombole, la care vor participa toţi clienţii noştri. Politica noastră este aceea de a aduce, mai mereu, ceva nou şi de vis tuturor iubitorilor de distracţie. Nu uitaţi, pe 29 şi 30 noiembrie, vă aşteptăm pe toţi pentru a aniversa împreună 2 ani de la înfiinţarea Mojito Club”, a transmis conducerea clubului din comuna Olanu.